ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 7(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegosałata lodowa 0,5 sztukpomidory 5 sztukogórek zielony 1 sztukser feta 200 gramówoliwki zielone 20 gramówcebula czerwona 1 sztukoliwa 2 łyżek stołowychsok z cytryny 1 łyżek stołowychczosnek 2 ząbkipieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną, osuszoną sałatę porwać na kawałki. Sparzone, obrane pomidory pokroić w ósemki. Obrany ogórek pokroić w kostkę, a oczyszczona cebulę w talarki. Ser pokroić w kostkę. Rozdrobniony czosnek wymieszać z oliwą, sokiem z cytryny, odrobina soli oraz pieprzu. Wymieszane składniki sałatki polać sosem i lekko przemieszać.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia GreckaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: