Wykonanie
No nie wiem czy da się już łatwiej :) Szybko a przy tym smacznie :) Możecie wykorzystać gotowane
mięso wołowe lub drobiowe. Jeśli wolicie - świetnie sprawdzi się też
ryba na parze. Polecam :)POZOSTAŁE WYTYCZNE DOTYCZĄCE DIETY ORAZ POSIŁKÓW NA I i II ŚNIADANIE ORAZ KOLACJĘ SĄ POD TYM
LINKIEM - (KLIK)Składniki:25g
kaszy (jaglana lub np jęczmienna)200g
pieczarek1
cebula2 łyżeczki
oliwysól,
pieprz100g
gotowanej wołowiny lub 100g gotowanego
kurczaka (ok. 140g z kością)
Kaszę ugotować w osolonej wodzie.
Cebulę pokroić w kosteczkę i zezłocić na łyżeczce
oliwy.
Pieczarki pokroić w plastry. Podsmażyć na łyżeczce
oliwy. Przykryć i dusić do miękkości. Dodać wcześniej podsmażoną
cebulę, doprawić i wymieszać. Podawać z ugotowaną
wołowiną lub nóżkami
kurczaka. Smacznego :)