Wykonanie
Niespecjalnie mam w tym tygodniu czas na kilkugodzinne gotowanie dań wielogarnkowych, więc korzystam z tego, co mam pod ręką i staram się stosunkowo szybko przerobić to na coś smacznego. Stąd też pomysł na dzisiejszy obiad. Wykorzystałam placki naleśnikowe, które zostały mi z poprzedniego obiadu . N aleśniki przy odsmażaniu wcale nie przypaliły się aż tak bardzo, na co mogłyby wskazywać zdjęcia :) Może miejscami ciut za mocno się przyrumieniły :)- ciasto naleśnikowe-
pieczarki-
cebula-
żółty ser-
sól i
pieprz-
oliwaSmażymy placki na naleśniki.
Pieczarki myjemy i kroimy.
Cebulę szklimy na
oliwie po czym dodajemy do niej
pieczarki. Smażymy często mieszając i doprawiamy. Zdejmujemy je z ognia i dodajemy
ser. Ponownie mieszamy, nakładamy na placki i zawijamy naleśniki.Smacznego!