Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegokotlet 4 sztuk
ser żółty 120 gramów
parówka sojowa 80 gramów
grzyb 200 gramów
czosnek 2 ząbki
masło 50 gramów
olej 20 gramów
curry według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Kotlety naciąć wzdłuż, zbić, posolić, popieprzyć i z obydwu stron natrzeć
czosnkiem i
curry. W nacięcia włożyć po plasterku
żółtego sera oraz kilka plasterków
parówki i uduszone na
maśle, drobno posiekane
grzyby. Kotlety ścisnąć, spiąć brzegi wykałaczkami i usmażyć na
oleju. Podając danie, ułożyć na wierzchu kawałek
masła. Przybrać warzywami.Uwagi:Kotlety dość grube,
grzyby:
maślanka łagodna i podgrzybkiKotlety weg.Potrawy z
GrzybówDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: