ßßß Cookit - przepis na Kotlety nadziewane grzybami

Kotlety nadziewane grzybami

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 4
Składnik
Logo Ilość Czego
kotlet 4 sztuk
ser żółty 120 gramów
parówka sojowa 80 gramów
grzyb 200 gramów
czosnek 2 ząbki
masło 50 gramów
olej 20 gramów
curry według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Kotlety naciąć wzdłuż, zbić, posolić, popieprzyć i z obydwu stron natrzeć czosnkiem i curry. W nacięcia włożyć po plasterku żółtego sera oraz kilka plasterków parówki i uduszone na maśle, drobno posiekane grzyby. Kotlety ścisnąć, spiąć brzegi wykałaczkami i usmażyć na oleju. Podając danie, ułożyć na wierzchu kawałek masła. Przybrać warzywami.
Uwagi:
Kotlety dość grube, grzyby: maślanka łagodna i podgrzybki
Kotlety weg.
Potrawy z Grzybów
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/543/Kotlety-nadziewane-grzybami