Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
cukier 20 dekagramówSok z limetek 4 sztuk
wino białe wytrawn 200 mililitrów
likier miętowy 50 mililitrów
mięta listki 1 łyżek stołowych
białko 1 sztuk
woda 400 mililitrówWykonanie:
Wodę zagotować z
cukrem. Ostudzone wymieszać z
sokiem z limetek,
winem,
likierem miętowym i posiekaną
miętą. Dodać pianę ubitą z
białka.Zamrażać przez 3 godziny, co 20 minut mieszając.Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Świetne i pyszne :))) Polecam !!!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: