Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
mięso wieprzowe 300 gramów
sos boloński 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
olej według uznaniaWykonanie:Umyte i osączone
mięso wieprzowe pokroić na drobne kawałeczki, posolić, popieprzyć i dusić do miękkości na rozgrzanym
oleju i odrobiną
wody, pod przykryciem. Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu, połączyć z miękkim
mięsem i jeszcze chwilę pogotować, mieszając łyżką.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: