ßßß Cookit - przepis na Sos boloński z mięsem

Sos boloński z mięsem

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 3
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
mięso wieprzowe 300 gramów
sos boloński 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
olej według uznania
Wykonanie:
Umyte i osączone mięso wieprzowe pokroić na drobne kawałeczki, posolić, popieprzyć i dusić do miękkości na rozgrzanym oleju i odrobiną wody, pod przykryciem. Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu, połączyć z miękkim mięsem i jeszcze chwilę pogotować, mieszając łyżką.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3976/Sos-bolonski-z-miesem