Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
powidła śliwkowe 1 szklanek
białko 4 sztuk
śliwowica 100 mililitrów
biszkopty 12 sztukWykonanie:
Białka ubić na sztywną pianę. Powidła dokładnie zmiksować ze
śliwowicą, dodać
białka i miksować tak długo, aż wytworzy się puszysty krem. Każdy pucharek wyłożyć 3
biszkoptami, zalać częścią kremu i wstawić do lodówki. Deser podawać ozdobiony cząstkami
śliwek i resztą kremu.
AlkoholeCiasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: