Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
maliny 1 szklanek
jogurt naturalny 1 szklanek
cukier puder 2,5 łyżek stołowych
płatki owsiane 2 łyżek stołowychWykonanie:Na suchej patelni uprażyć
płatki na złoty kolor, ostudzić. Zmiksować
maliny (mogą być mrożone, wcześniej rozmrożone) z
cukrem pudrem, połowę wyłożyć na dno pucharka, przykryć częścią
jogurtu, wylać pozostały mus malinowy i
jogurt. Posypać
płatkami i udekorować
malinami oraz
truskawkami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: