ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 70 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegokurczak 1 kilogramówpiwo jasne 0.75 litrówmasło 1 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Kurczaka pokroić na porcje, ułożyć w garnku, posolić, popieprzyć, dodać masło i zalać piwem. Dokładnie przykryć i gotować na małym ogniu około 1 godziny, następnie zwiększyć ogień i ewentualnie można zarumienić. Podawać z gotowanymi ziemniakami, polanymi stopionym masłem.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z MięsaKomentarze:Autor: Kasia i TomekData: 2009-04-30I do tego krewetki.. palce lizac!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: