Wykonanie
« Powrót  
Lody kakaoweDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
wiórki kokosowe 250 gramów
daktyl 8 sztuk
pestki dyni 50 gramów
pestki słonecznika 50 gramów
woda według uznaniaWykonanie:
Pestki z dyni i
słonecznika zmielić w młynku do przypraw. Następnie wsypać do blendera, dodać
daktyle i
wodę; zmiksować na jednolitą, gładką masę. Przełożyć do pucharków lub do specjalnych pojemniczków na
lody i włożyć na kilka godzin do zamrażarki.Uwagi:
Wiórki kokosowe o smaku
kakaowym. Zamiast
daktyli możemy użyć
rodzynki.Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: