ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegonapar z mięty 1.5 szklanekjabłka winne 2 sztukcukier 2 łyżek stołowychmąka ziemniaczana 2 łyżek stołowychwoda zimna 0.5 szklanekWykonanie:Do przecedzonego naparu z mięty, dodać cukier, obrane i pokrojone w plasterki jabłka, i gotować, aż będą miękki. Mąkę ziemniaczaną rozprowadzić w zimnej wodzie, mieszając wlać do jabłek i zagotować. Rozlać do salaterek.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: