Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegonapar z
mięty 1.5 szklanek
jabłka winne 2 sztuk
cukier 2 łyżek stołowych
mąka ziemniaczana 2 łyżek stołowych
woda zimna 0.5 szklanekWykonanie:Do przecedzonego naparu z
mięty, dodać
cukier, obrane i pokrojone w plasterki
jabłka, i gotować, aż będą miękki.
Mąkę ziemniaczaną rozprowadzić w zimnej wodzie, mieszając wlać do
jabłek i zagotować. Rozlać do salaterek.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: