Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
mieszanka warzywna 2 sztuk
szynka 150 gramów
jogurt naturalny 300 gramów
curry według uznania
zioła prowansalskie według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Warzywa gotować na parze lub w
bulionie 15 minut. Wymieszać z pokrojoną w kosteczkę
szynką. Polać
jogurtem doprawionym
curry,
solą i
ziołami. Podawać z tostami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiKomentarze:Autor: Scully16Data: 2009-04-14pycha! warto spróbować :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: