Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
gruszka 10 sztuk
cukier 20 dekagramów
wino czerwone wytrawne 1 szklanek
goździk 1 sztuk
wanilia 0.5 sztuk
Cynamon według uznaniaWykonanie:
Gruszki obrać, jeśli są duże, to pokroić na ćwiartki. Ułożyć w szybkowarze, dodać pozostałe składniki. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 10 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Podawać mocno schłodzone.Uwagi:
Wanilia w lasce,
gruszki małe, niezbyt dojrzałeCiasta i DeseryKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Polecam!!!!
Very nice :)))Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: