Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
majonez 6 łyżek stołowych
ziemniaki 1 kilogramów
ogórki kiszone 2 sztuk
cebula duża 1 kostek
natka pietruszki posiekana 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać i pokroić w plastry.
Ogórki zetrzeć na tarce.
Cebulę drobno posiekać.
Ziemniaki połączyć z
ogórkiem,
cebulą i
majonezem, doprawić
solą i
pieprzem. Posypać
natką i podawać do
mięs.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Polecam!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: