Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
lody truskawkowe gałki 4 sztuk
lody waniliowe gałki 4 sztuk
arbuz 40 gramów
jabłko 1 sztuk
banan 1 sztuk
Musli 4 łyżek stołowych
syrop klonowy 4 łyżek stołowych
melisa do przybrania według uznaniaWykonanie:Wyciąć z miąższu
arbuza specjalną łyżeczką do robienia kulek ' lub łyżeczką od
herbaty małeI kuleczki.
Jabłko umyć, przeciąć na pół i usunąć gniazdo nasienne.
Jabłko pokroić na cząstki.
Banana obrać i pokroić w i plasterki. Połowę
owoców rozdzielić do 4 pucharków. Do każdego pucharka nałożyć po kulce
lodów truskawkowych i
waniliowych, pozostałe
owoce ułożyć na lodach, posypać
Musli i polać
syropem.
Lody podawać, natychmiast po przyrządzeniu, przybrane listkami
melisy.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: