Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
matiasy 300 gramów
majeranek 2 łyżek stołowychząbek
czosnku 5 sztuk
olej 0.75 szklanekWykonanie:Osączone z
oleju śledzie pokroić na kawałki. Obrany
czosnek przecisnąć przez praskę.
Śledzie układać w słoiku warstwami, przekładając
czosnkiem i
majerankiem. Całość zalać
olejem, słoik zamknąć i wstawić do lodówki na 2 dni.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybWigiliaKomentarze:Autor: edl26Data: 2008-12-10coś nowego na Wigilię :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: