ßßß Cookit - przepis na Śledzie z majerankiem

Śledzie z majerankiem

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 3
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
matiasy 300 gramów
majeranek 2 łyżek stołowych
ząbek czosnku 5 sztuk
olej 0.75 szklanek
Wykonanie:
Osączone z oleju śledzie pokroić na kawałki. Obrany czosnek przecisnąć przez praskę. Śledzie układać w słoiku warstwami, przekładając czosnkiem i majerankiem. Całość zalać olejem, słoik zamknąć i wstawić do lodówki na 2 dni.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Ryb
Wigilia
Komentarze:
Autor: edl26
Data: 2008-12-10
coś nowego na Wigilię :)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3406/Sledzie-z-majerankiem