ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegomatiasy 300 gramówmajeranek 2 łyżek stołowychząbek czosnku 5 sztukolej 0.75 szklanekWykonanie:Osączone z oleju śledzie pokroić na kawałki. Obrany czosnek przecisnąć przez praskę. Śledzie układać w słoiku warstwami, przekładając czosnkiem i majerankiem. Całość zalać olejem, słoik zamknąć i wstawić do lodówki na 2 dni.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybWigiliaKomentarze:Autor: edl26Data: 2008-12-10coś nowego na Wigilię :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: