ßßß Cookit - przepis na Czekolada domowa

Czekolada domowa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
mleko sojowe 25 dekagramów
herbatnik 25 dekagramów
śliwki suszone 10 dekagramów
orzechy włoskie 5 dekagramów
kakao 2 łyżek stołowych
woda 6 łyżek stołowych
syrop klonowy 3 łyżek stołowych
margaryna bezmleczna 25 dekagramów
Wykonanie:
Margarynę, syrop, karob i wodę podgrzać, aż do rozpuszczenia wszystkich składników. Odstawić z ognia, dodać mleczko w proszku, pokruszone herbatniki, pokrojone suszone śliwki, orzechy, dokładnie wymieszać. Masę przełożyć do płaskiej formy wysmarowanej tłuszczem; odstawić do ostygnięcia.
Ciasta i Desery
Komentarze:
Autor: ania
Data: 2009-02-27
ciasta super ale potrzebujie przepis na ciasta zkremem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/218/Czekolada-domowa