Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czego
włoszczyzna 3 sztuk
ziemniak 1 sztuk
masło 0.5 łyżek deserowychpierś z
indyka 40 gramówWykonanie:
Mięso indyka gotujemy do miękkości razem z trzecią cześcią warzyw. Pozostałe 2/3 gotujemy w niewielkiej ilości
wody, razem z
ziemniakiem. Gotowane
mięso po pokrojeniu na drobne kawałki miksujemy z ugotowanym
warzywnym wywarem. Na koniec dodajemy
masło. Danie może być podawane jako samodzielny posiłek obiadowy.Uwagi:
mrożona włoszczyzna (3 duże szczypty)7 MiesięcyPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: