ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegowołowina bez kości 15 dekagramówwloszczyzna 10 dekagramówmasło 1 dekagramówsól według uznaniaWykonanie:ugotować wywar z włoszczyzny, odcedzić go. wołowinę włożyć do zimnego wywaru, dodać sól i ugotować ją powoli do miękkości, tak aby włókna mięsa rozdzielały się. Ugotowane mięso wyciągnąć z wywaru i zemleć w maszynce. Dodać 2-3 łyżki gorącego wywaru, wymieszać. Nadać kształt kot;eta, na wierzchu położyć surowe masło i podsmażyć z każdej strony na patelni.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: