Wykonanie
            « Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta 1 sztuk
mortadela 10 dekagramów
groszek konserwowy 1 szklanek
majonez 1/2 szklanek
sól 1-2 łyżek stołowych
ocet 1 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:
Mortadelę kroimy w paseczki. Posiekaną 
kapustę łączymy z 
groszkiem, 
mortadelą, dodajemy 
sól, 
pieprz, a następnie sos z 
majonezu i 
octu.Autor: katjaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z 
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: