Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta 1 sztuk
mortadela 10 dekagramów
groszek konserwowy 1 szklanek
majonez 1/2 szklanek
sól 1-2 łyżek stołowych
ocet 1 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:
Mortadelę kroimy w paseczki. Posiekaną
kapustę łączymy z
groszkiem,
mortadelą, dodajemy
sól,
pieprz, a następnie sos z
majonezu i
octu.Autor: katjaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: