Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
pieczarki 300 gramów
majonez 2 łyżek stołowych
czosnek 3 ząbki
natka pietruszki 1 pęczek
sok z cytryny według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone kapelusze bardzo małych
pieczarek (trzonki można wykorzystać do innej potrawy) pokroić w cienkie plasterki. Opłukaną, osuszoną
natkę grubo posiekać. Oczyszczony
czosnek rozdrobnić. Wszystkie składniki wymieszać z
majonezem. Doprawić do smaku
solą,
pieprzem oraz
sokiem z cytryny.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
GrzybówSałatkiWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: