ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilet soli 600 gramówpomarańcza 2 sztuksok z cytryny 1 łyżek deserowychvegeta 1 łyżek deserowychnatka pietruszki 1 łyżek stołowycholej 5 łyżek stołowychwino białe wytrawne 5 łyżek stołowychWykonanie:Sok z pomarańczy i cytrynowy połączyć z olejem, winem, przyprawą oraz natką i zagotować. Dodać filety i gotować na małym ogniu 5 minut. Wyjąć rybę, odparować nadmiar płynu z sosu, tak by zostało tylko kilka łyżek. Rybę polać sosem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: