ßßß Cookit - przepis na Sos tatarski

Sos tatarski

Wykonanie

« Powrót  
Sos tatarski
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
korniszony 4 sztuk
grzyby w occie 6 sztuk
jajka ugotowane 2 sztuk
szczypiorek posiekany 2 łyżek stołowych
majonez 200 mililitrów
sól według uznania
pieprz biały według uznania
Wykonanie:
Ogórki, grzybki i białka jajek drobno posiekać, a żółtka rozetrzeć widelcem, dodać szczypiorek i wymieszać z majonezem, doprawić solą oraz pieprzem białym.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4747/Sos-tatarski