Wykonanie
« Powrót  
Sos tatarskiDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
korniszony 4 sztuk
grzyby w occie 6 sztuk
jajka ugotowane 2 sztuk
szczypiorek posiekany 2 łyżek stołowych
majonez 200 mililitrów
sól według uznania
pieprz biały według uznaniaWykonanie:
Ogórki,
grzybki i
białka jajek drobno posiekać, a
żółtka rozetrzeć widelcem, dodać
szczypiorek i wymieszać z
majonezem, doprawić
solą oraz
pieprzem białym.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: