ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoolej 2 łyżek stołowychocet winny 1 łyżek stołowychczosnek 1 ząbkizioła prowansalskie 1 łyżek stołowychvegeta 2 łyżek stołowychWykonanie:Wymieszać vegetę z ziołami, rozdrobnionym czosnkiem, octem oraz olejem.Marynata ta, nadaje się do kurczaka oraz szaszłyków z szynki i polędwiczek.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: