ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegomięso 20 dekagramówsos borowikowy w proszku 1 sztukzupa serowa w proszku 1 sztukwoda 1/2 litrówSerek topiony 50 gramówmakaron 3 szklanekser żółty według uznaniaWykonanie:Mięso kroimy w drobną kostkę. Sos borowikowy i zupę serową przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Do formy keksowej wsypujemy makaron i mięso, całość zalewamy gorącą mieszanką sosu i zupy. Wstawiamy do średnio nagrzanego piekarnika. Na dwóch łyżkach wody rozpuszczamy serek topiony. Wlewamy do podpieczonej zapiekanki, mieszamy. Zapiekamy łącznie ok. 40 minut, co jakiś czas mieszając. Na pięć minut przed wyjęciem posypujemy tartym żółtym serem.Autor: SzesanaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MakaronemPotrawy z MięsaPotrawy z seremKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-30uuu, co to jest??Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: