Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegociasto na pizzę 1 porcja
papryka 2 sztuk
pomidory konserwowe 300 gramów
tuńczyk w oleju 1 puszkalistki
bazylii według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną
paprykę pokroić w paski. Osączone, pokrojone
pomidory rozłożyć na przygotowanym cieście. Na pomidorach rozłożyć paski
papryki i kawałki osączonej z
oliwy ryby. Całość oprószyć
solą i skropić
oliwą z
tuńczyka. Piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 220 stopni. Gotowa pizzę udekorować listkami
bazylii.Uwagi:Ciasto przygotować w/g przepisu na pizzę z
pieczarkami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z RybZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: