ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegowoda 2 łyżek stołowychmięta 100 gramówcukier 1 łyżek stołowychsól według uznaniasok z cytryny według uznaniaWykonanie:Listki mięty umyć, osączyć, drobno pokroić. Wodę zagotować z cukrem, do wrzątku włożyć miętę , zamieszać , gdy zawrze odstawić. Przyprawić do smaku sokiem z cytryny i solą. Podawać do mięs.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: