Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
śmietana 250 mililitrówlistki
mięty 3 łyżek stołowych
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Gęstą
śmietanę lub
jogurt naturalny wymieszać z posiekaną
miętą i
sokiem z cytryny. Doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Podawać do
jajek,
wędlin,
mięs i pasztetów.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: