ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegośmietana 250 mililitrówlistki mięty 3 łyżek stołowychsok z cytryny 1 łyżek deserowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Gęstą śmietanę lub jogurt naturalny wymieszać z posiekaną miętą i sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Podawać do jajek, wędlin, mięs i pasztetów.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: