Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
patison 2 sztuk
mleko 1 litrów
masło 4 łyżek stołowych
bułka tarta 3 łyżek stołowychWykonanie:Dobrze umyte
patisony sparzyć wrzącą
wodą i chwilę je w niej potrzymać. Przełożyć do gotującego się
mleka i gotować aż do miękkości. Osączyć z
mleka i polać
masłem zrumienionym z bułeczką.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: