Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
piersi z kurczaka 400 gramów
pieczarki 150 gramów
woda 200 mililitrów
śmietana 6 łyżek stołowych
fix kremowy kurczak z pieczarkami 1 sztukWykonanie:Opłukane osuszone
mięso pokroić w grube podłużne kawałki, a oczyszczone
grzyby pokroić w ćwiartki. Na niewielkiej ilości rozgrzanego
oleju obsmażyć
mięso, zdjąć, a następnie odsmażyć
pieczarki. Do rumianych
grzybów dodać
mięso,
wodę,
śmietanę oraz fix. Wymieszać i gotować 1 minutę. Można podawać z
ryżem i udekorować
natką pietruszki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
GrzybówPotrawy z
MięsaKomentarze:Autor: kmiciuData: 2008-12-28Naprawde jak na czas jego wykonania jest wysmienite i szybkie do wykonania. Goraco polecam!Autor: ibeataData: 2008-12-11Super danie i szybkie wykonanie.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: