ßßß Cookit - przepis na Sos cumberland

Sos cumberland

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
chrzan tarty 2 łyżek stołowych
galaretka porzeczkowa 3 łyżek stołowych
musztarda 1 łyżek deserowych
pomarańcza 1 sztuk
wino czerwone wytrawne 2 łyżek stołowych
Wykonanie:
Dokładnie wymieszać wino z chrzanem, galaretką, musztardą i sokiem oraz skórą otartą z pomarańczy.
Uwagi:
Galaretkę porzeczkową można zastąpić galaretką z żurawiny.
Sos ten podaje się do wędlin i galaretek.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4748/Sos-cumberland