Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
makaron kokardki 100 gramów
mięso wołowe 100 gramów
kiełki sojowe 50 gramów
sos sojowy jasny według uznaniaziarna
sezamu 1 łyżek stołowych
sok z limonki według uznania
oliwa według uznania
chili według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Pokrojona w paski
płatki wołowinę zalać zalewą z
oliwy,
soku z limonki i
chili. Odstawić na 60 minut do lodówki. Wyjąc z zalewy i usmażyć na
oliwie.
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Ziarna
sezamu uprażyć na suchej patelni. Wszystkie składniki wymieszać z
sosem sojowym i ew. doprawić do smaku
solą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MakaronemPotrawy z
MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: