Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
fasola szparagowa konserwowa 400 gramów
pomidory 4 sztuk
cebula czerwona 1 sztuk
sałata 1 sztuk
oliwki czarne według uznania
ser mozzarella 100 gramów
olej 4 łyżek stołowych
sos sałatkowy włoski 1 sztukWykonanie:
Fasolkę odsączyć z zalewy,
sałatę oczyścić.
Pomidory,
ser i
cebulę pokroić w cienkie plasterki. wszystkie składniki ułożyć dekoracyjnie na talerzach i polać przygotowanym wg przepisu
sosem włoskim.Uwagi:Można użyć
fasolkę szparagową mrożoną, należy ją wrzucić do wrzątku, gotować 3 minuty, odcedzić i pozostawić do ostygnięcia.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaSałatkiKomentarze:Autor: FloressData: 2009-01-02pysznaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: