Wykonanie
« Powrót  Pesto południoweDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
oliwa z oliwek 5 łyżek stołowych
orzechy pistacjowe 5 dekagramów
ser tofu 5 dekagramów
czosnek 3 ząbki
bazylia według uznania
pieprz ziołowy według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Bazylię umyć, drobno posiekać, orzeszki i
czosnek obrać z łupinek,
tofu pokroić w kostkę. Wymienione składniki umieścić w blenderze i zmiksować.Uwagi:Świeże listki
bazyliiSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: