Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
bulion 1.5 litrów
mąka 3 dekagramów
śmietana 12 dekagramów
koperek 1 pęczek
sól według uznaniaWykonanie:
Mąke rozmieszać ze
śmietaną, wlać do wrzącego
bulionu i zagotować. Wsypać drobno posiekany
koperek, doprawić do smaku
solą. Podawać z grzankami bądź
ryżem.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!ZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: