ßßß Cookit - przepis na Zupa koperkowa

Zupa koperkowa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 6
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
bulion 1.5 litrów
mąka 3 dekagramów
śmietana 12 dekagramów
koperek 1 pęczek
sól według uznania
Wykonanie:
Mąke rozmieszać ze śmietaną, wlać do wrzącego bulionu i zagotować. Wsypać drobno posiekany koperek, doprawić do smaku solą. Podawać z grzankami bądź ryżem.
Autor: Kasia i Tomek
Zobacz inne przepisy użykownika!
Zupy
Zupy weg.
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/7602/Zupa-koperkowa