ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegopieprz według uznaniasól według uznaniaoliwa według uznaniaser 3 łyżek stołowychtwarożek 150 gramówjajka 4 sztukmleko 4 łyżek stołowychmaso 30 gramówszpinak 500 gramówWykonanie:Szpinak rozmrozić we wrzątku i gotować parę minut na niewielkim ogniu, odcedzić. Następnie udusić na maśle, doprowadzić solą i pieprzem, ostudzić. Wymieszać z twarogiem przetartym przez sito, tartym serem, żółtkami, mlekiem i na koniec z ubitymi na sztywną pianę białkami z dodatkiem szczypty soli. Smażyć.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia WłoskaPotrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: