Wykonanie
« Powrót  
Pasta z makrelą
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 3 sztuk
makrela 1 sztuk
cebula 1 sztuk
szczypior według uznania
kminek 1 szczypta
sól 1 szczyptaWykonanie:Z
makreli wyjąć ości ,
jajka zagotować na twardo obrać i pokroić bardzo drobno. Wymieszać te dwa składniki, na gładką masę, posolić do smaku.Ozdobić
cebulką pokrojoną w krążki, posypać
kminkiem i
szczypiorkiem skrojonym.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybSosy i pastyKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-29bardzo dobraDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: