ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopapryka 2 sztukbryndza 1 sztukzioła według uznaniaWykonanie:Z umytej papryki usunąć gniazda nasienne i upiec ją w piekarniku, ostudzić i zdjąć z niej skórkę. Pokroić na grube paski i ułożyć na talerzu. Posypać pokruszona bryndzą i ziołami albo kiełkami słonecznika. Podawać z pełnoziarnistym chlebem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: