ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 12 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoogórek 1 sztuksalami 20 pęczekmajonez według uznaniaoliwki bez pestek według uznaniakoperek według uznaniapomidory 2 sztukWykonanie:Ze środka wykrawamy 10 krążków, nieco grubszych od tych z salami.wędlinę lekko smarujemy majonezem, między 2 plasterki wędliny wkładamy ogórek i łączymy, porcje układamy na płaskim półmisku, dekorujemy koperkiem, majonezem, oliwka. a półmisek dekorujemy plasterkami ogórka, cząstkami pomidora lub rzodkiewki.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!InneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: