Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 12 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ogórek 1 sztuk
salami 20 pęczek
majonez według uznania
oliwki bez pestek według uznania
koperek według uznania
pomidory 2 sztukWykonanie:Ze środka wykrawamy 10 krążków, nieco grubszych od tych z
salami.
wędlinę lekko smarujemy
majonezem,
między 2 plasterki
wędliny wkładamy
ogórek i łączymy, porcje układamy na płaskim półmisku, dekorujemy
koperkiem,
majonezem,
oliwka. a półmisek dekorujemy plasterkami
ogórka, cząstkami
pomidora lub
rzodkiewki.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!InneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: