Wykonanie
« Powrót

Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
pomarańcze 4 sztuk
rzodkiewka 1 pęczek
cebula czerwona 1 sztuk
dymka 4 sztuk
ocet 4 łyżek stołowych
pieprz według uznania
Wykonanie:
Obrane
pomarańcze pokroić na plastry, a
potem na pół (jeśli
owoce są nie duże, można pozostawić okrągłe plasterki). Oczyszczone
rzodkiewki i
cebulę pokroić na cienkie plastry, a z
dymki tylko posiekać
szczypiorek. Wszystko delikatnie wymieszać i doprawić
pieprzem oraz polać
octem.
Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Sałatki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: