ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegooliwa z oliwek 500 mililitrówrozmaryn 3 gałązkisól morska gruba 2 łyżek stołowychziarna czarnego pieprzu 1 łyżek stołowychWykonanie:Oliwę przelać do butelki. Wsunąć do niej umyte, osuszone gałązki rozmarynu. Do oliwy dodać sól i pieprz. Oliwę schować w ciemne miejsce o temperaturze pokojowej i zostawić na ok. 14 dni. Trwałość takiej oliwy wynosi ok. roku. Używać do przygotowywania sałatek.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: