Wykonanie
« Powrót  
Ryż na mlekuDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
sól według uznania
cukier według uznania
woda 1 szklanek
mleko 1 szklanek
ryż 1 szklanekWykonanie:
Wodę solimy, gotujemy, wsypujemy ryz i gotujemy do miękkości, dolewamy
mleko słodzimy i zagotowujemy.Uwagi:Dla dzieci możemy zrezygnować z
cukru i
soli :)Autor: karotkaZobacz inne przepisy użykownika!10 Miesięcy11 Miesięcy12 Miesięcy8 Miesięcy9 MiesięcyPowyżej 1 rokuZupy weg.Komentarze:Autor: karotkaData: 2009-04-28mniammDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: