ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegokalafior 30 dekagramówimbir 1 łyżek deserowychsos sojowy według uznaniasos hoisin 1 łyżek stołowychrosół 2 łyżek stołowychkostka rosołowa z kury 1/2 kostekolej według uznaniaWykonanie:Kawałki kalafiora wrzucić na rozgrzany olej, dodać paseczki świeżego imbiru (imbir w proszku dodać z sosem sojowym), mieszając, smażyć ok. 2 minut. Wlać sos sojowy, rosół i sos hoisin, całość wymieszać i posypać pokruszoną kostką rosołową. Mieszając, dusić przez 2 minuty, następnie zmniejszyć płomień i dusić pod przykryciem przez 3 minuty. Podawać jako dodatek do innych dań.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!InneJarzyny i Pasztety weg.Kuchnia ChińskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: