Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
cebulka drobna 400 gramów
ocet winny 2 łyżek stołowych
cukier brązowy 1 łyżek stołowych
sól według uznania
masło według uznaniaWykonanie:
Cebulki oczyścić. Na patelni rozgrzać
masło, wsypać
cukier i wrzucić
cebulki. Mieszając, smażyć na małym ogniu, żeby
cebulki zmiękły, a
cukier się skarmelizował. Wlać
ocet i posolić do smaku. Podawać na gorąco do
wieprzowiny.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneJarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: