ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoliście sałaty według uznaniapomidory według uznaniaogórek sałatkowy 1 sztukpapryka różnokolorowa według uznaniacebula czerwona 1 sztukser feta 200 gramówsos sałatkowy Culineo 1 sztukWykonanie:Oczyszczone, osuszone liście sałaty porwać na mniejsze kawałki. Umyte pomidory pokroić na mniejsze cząstki, a ogórek na cienkie plasterki lub półplasterki. Oczyszczona cebule pokroić w cienkie piórka, a paprykę w paseczki. Ser pokroić w niewielka kostkę. Wszystkie składniki sałatki połączyć oraz polać sosem przygotowanym w/g przepisu na opakowaniu i jeszcze raz delikatnie przemieszać.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: