Składniki:Spód:2 szklanki mąki1 szklanka cukru1 szklanka wiórków kokosowych½ szklanki mleka1 kostka masła, roztopionegoOwoce:450 g dowolnych mrożonych owoców (tu mieszkanka aronii, porzeczek, truskawek i śliwek)4 łyżki cukru pudru1 ½ łyżki mąki ziemniaczanejKokosowa pierzynka:2 szklanki wiórków kokosowych½ szklanki cukru pudru2 białka ubite na sztywną pianęSposób przygotowania:Mieszamy składniki na spód i wykładamy je do natłuszczonej blaszki (20×30). Pieczemy w 180 stopniach ok. 15 minut. Wyciągamy spód i wykładamy na niego owoce wymieszane z cukrem pudrem i mąką. Ponownie wkładamy do piekarnika na ok. 20 minut. Pianę z białek delikatnie łączymy z wiórkami i cukrem. Wykładamy na wierzch ciasta i pieczemy ok. 15 minut.