Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Walentynkowe
faworki w ...
Bezy z
mascarpone i
śmietaną »Kochani zbliżają się Walentynki, większość z was obchodzi to święto tak samo jak ja. Obdarowujemy naszych chłopców
mężów prezentami a często łakociami które możemy sami przygotować Jak wiadomo prezenty łakocie czy dania które sami przygotowujemy mają większą wartość dla obdarowanego. Dlatego Różowa Kuchnia oraz inni blogerzy zapraszamy was na Kulinarny poradnik na walentynki Przepisy z miłością czyli kolejnego e-booka. Czekają na was afrodyzjaki,
imbir,
granat,
wanilia czy
czekolada. I to nie tylko w deserach.Zapraszam kochani.
e-book do pobrania już jestO stronę
językową zadbała Ewa z bloga BaBy w kuchni, a oprawę graficzną przygotowała Agnieszka z Nes Studio.środa, 08 lutego 2017, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .Polecane wpisy
Żeberka z
keczupem i coląNa dziś przygotowałam
mięsko, dokładnie
wieprzowe żeberka z dodatkiem
keczupu i coli. Niby nic takiego, a jednak smak jest wyrazisty z lekką nutą pikanterii i p
Karkówka zapiekana z
seremOglądając film wpadłam na genialny pomysł zrobienia
mięska z
serem i warzywami.Taki misz masz w jednym. Pyszne delikatne
mięsko i miękkie soczyste warzywa. DobrWielki świąteczny e-book od blogerek kulinarnychMoi kochani obiecałam wam niespodziankę 14 grudnia czyli dziś.Dla wszystkich lubiących kuchnię zapraszam na pyszne Świąteczne smakołyki. Znajdziecie tu sO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter