ßßß
 
            
         Składniki:biszkopt (wg przepisu)2 budynie waniliowe750 ml mleka4 łyżek cukru250 g masła3 łyżki cukru waniliowego250 ml śmietany kremówkiSposób przygotowania:Upieczony i wystudzony biszkopt przekrój na dwa blaty.Ugotuj budyń według przepisu na opakowaniu z wykorzystaniem 750 ml mleka z dodatkiem cukru. Wystudzony budyń zmiksuj z miękkim masłem.Śmietanę kremówkę ubij na sztywną masę z cukrem waniliowym. Masę budyniową wymieszaj ze śmietaną. Wyłóż na przekrojony biszkopt i przykryj drugim blatem. Posyp cukrem pudrem. Schłódź.
Składniki:biszkopt (wg przepisu)2 budynie waniliowe750 ml mleka4 łyżek cukru250 g masła3 łyżki cukru waniliowego250 ml śmietany kremówkiSposób przygotowania:Upieczony i wystudzony biszkopt przekrój na dwa blaty.Ugotuj budyń według przepisu na opakowaniu z wykorzystaniem 750 ml mleka z dodatkiem cukru. Wystudzony budyń zmiksuj z miękkim masłem.Śmietanę kremówkę ubij na sztywną masę z cukrem waniliowym. Masę budyniową wymieszaj ze śmietaną. Wyłóż na przekrojony biszkopt i przykryj drugim blatem. Posyp cukrem pudrem. Schłódź.