ßßß
4 dojrzałe pomidory(na zdjęciach widzicie koktajlowe- zapomniałam kupić zwykłe, a przy święcie nie było mowy o kupieniu dobrych pomidorów)2 średnie ogórki1 czerwona cebulaopakowanie prawdziwej fety2 garście czarnych oliwekpieprzoliwa (około 4 łyżki)suszone oreganoPRZYGOTOWANIEPomidory, ogórki i fetę kroimy w gruba kostkę, cebulę w półplasterki. Dorzucamy oliwki, polewamy oliwą i doprawiamy pieprzem i ziołami. Podajemy z bagietką, którą wybieramy cały sosik, który puści sałatka :)Smacznego !!!
1 porcja - 286 , 5 kcal,- białko - 11,5 g- tłuszcz - 23 g- węglowodany - 11 , 7 g- błonnik pokarmowy - 13 , 7 gZapraszam na fanpage na FB oraz Instagram